Over mij

Samen met mijn vriend en hond woon ik in de Voornse polder. Ik heb een groot hart voor mens en natuur, ben beoefenaar van yoga en meditatie en rijd graag motor. Ik geniet enorm van lange wandelingen met onze hond, fotograferen en fietsen door ons prachtige landschap. Vanuit mijn liefde voor de natuur doe ik zo nu en dan vrijwilligerswerk bij het Zuid-Hollands Landschap. Ik lees veel en vind het leuk om zelf korte teksten te schrijven. Ik geniet enorm van lekker eten, koken doe ik dan ook met veel plezier. Ten slotte pas ik met veel plezier regelmatig op mijn kleinkinderen.

Professioneel
Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik jarenlang in verschillende ziekenhuizen gewerkt en me bekwaamd in uiteenlopende specialismen. Tenslotte wist ik mijn plek te vinden op de Spoedeisende Hulp waar ik ruim 20 jaar met veel plezier heb gewerkt. In mijn werk als Spoedeisende Hulp verpleegkundige kwam ik veel in aanraking met de mens in crisis. Hier merkte ik dat ik veel meer voor hen wilde betekenen dan mogelijk was binnen de acute zorg. In 2013 ben ik daarom gestart met de opleiding tot Zijnsgericht energetisch therapeut en voer sinds 2017 als zodanig praktijk. Ik word er verschrikkelijk blij van wanneer ik zie dat mijn cliënten de weg naar zichzelf terug weten te vinden en leren om van daaruit weer voluit te kunnen leven. Ik vind dat ik een prachtig vak heb en begeleid met veel liefde mensen verder in hun proces.

Benieuwd hoe ik jou kan begeleiden of heb je vragen? Lees hier hoe ik te werk ga of neem contact met me op. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

TOP