Werkwijze

Een afspraak maken

Als je bij mij een afspraak wilt maken, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. We hebben dan eerst een kort telefonisch gesprek. Hierin kun je alvast kennis met mij maken, eventuele vragen stellen en voelen of je je bij mij op je gemak voelt. Voor mij is dit moment belangrijk om te begrijpen wat je nodig hebt en te beoordelen of ik je kan helpen. Dit gesprek duurt ongeveer een kwartier.

Als we een afspraak hebben gemaakt, stuur ik je een bevestiging per e-mail. Daarbij vind je een intakeformulier die je thuis alvast kunt invullen.

De eerste afspraak

Het eerste consult bestaat uit een gesprek en een behandeling. Afhankelijk van je hulpvraag duurt deze afspraak 60-90 minuten. Voor kinderen is dit 30-60 minuten.

Het gesprek vindt plaats in een ontspannen setting. De behandeling vindt plaats op een behandeltafel. Tijdens de behandeling blijf je - op je schoenen na - volledig gekleed. Het is handig om comfortabele, loszittende kleding te dragen.

Het traject

Hoe lang het traject duurt en welke behandelingen we gebruiken is per persoon verschillend. Het hangt af van je hulpvraag en je zelfhelend vermogen.

Een holistische werkwijze

Mijn holistische aanpak zorgt ervoor dat je in een consult aandacht en hulp krijgt voor je totale welzijn. Ik gebruik een combinatie van technieken om je te helpen. Deze technieken zijn gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes.

De werkvormen die ik gebruik zijn Reiki volgens de Usui Shiki Ryoho en Hayashi methode, Bio-energetisch lichaamswerk, Qigong healing technieken, Zen Shiatsu meridiaan massage, Proceswerk, Gestalttechnieken, Innerlijk Kindwerk, Karakterstructuren, Voice Dialogue, The Work, Stressbeheersing, Oplossingsgerichte therapie, Acceptance & Commitment Therapy, Kruidengeneeskunde.

Onderaan de website kun je op de verschillende werkvormen klikken voor meer informatie.

Ik neem graag contact met je op!

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

TOP