Werkwijze

Na aanmelding of jouw contactverzoek neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Voordat we over gaan tot het maken van een afspraak hebben we eerst een kort telefonisch overleg. Voor jou biedt dit de mogelijkheid om alvast kennis te maken met mij, eventuele vragen te stellen en te voelen of er een klik is en je je bij mij op je gemak voelt. Voor mij is dit een moment om een beeld te krijgen bij jouw hulpvraag en om een inschatting te kunnen maken of je bij mij op het goede adres bent. Zo'n gesprek duurt om en nabij een kwartier, als je een moment aangeeft waarop je het best te bereiken bent probeer ik daar rekening mee te houden.

Zodra we een afspraak hebben gemaakt stuur ik je een afspraakbevestiging per e-mail. Bijgevoegd vind je een intakeformulier die je thuis alvast kunt invullen.

Het eerste consult bestaat uit een intakegesprek inclusief een behandeling. Afhankelijk van je hulpvraag is de duur van dit eerste consult 60-90 minuten. Voor kinderen bedraagt dit 30-60 minuten, afhankelijk van de leeftijd van het kind en de hulpvraag. Gesprekken en oefeningen vinden plaats in een ongedwongen setting, lichamelijke behandelingen op een behandeltafel. Tijdens de behandeling blijf je - op je schoenen na - volledig gekleed. Ik adviseer dan ook om gemakkelijke, loszittende kleding aan te trekken.

Traject: Ieder mens is uniek, daardoor zal ieder therapeutische pad qua samenstelling en tijdsduur even uniek zijn. Een en ander hangt af van je hulpvraag en het zelfhelend vermogen van je lichaam. Heelwording is altijd het doel.

Mijn holistische werkwijze zorgt ervoor dat jij als cliënt in een enkel consult aandacht en hulp krijgt naar het totale welzijn. Dit wordt gegarandeerd doordat de hulp - in volgorde van prioriteit - is gebaseerd op de vijf natuurgerichte principes. Tijdens een Natuurgeneeskundig consult wordt een combinatie van werkvormen gebruikt om een optimaal en effectief resultaat te bereiken. Ik maak gebruik van werkvormen als Reiki volgens de Usui Shiki Ryoho en Hayashi methode, Bio-energetisch lichaamswerk, Qigong healing technieken, Zen Shiatsu meridiaan massage, Proceswerk, Gestalttechnieken, Innerlijk Kindwerk, Karakterstructuren, Voice Dialogue, The Work, Stressbeheersing, Oplossingsgerichte therapie, Acceptance & Commitment Therapy

Ik neem graag contact met je op!

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

TOP