Voice Dialoque

Voice Dialogue is een manier om meer te weten te komen over jezelf. Het helpt je om de verschillende kanten van je persoonlijkheid te ontdekken, te belichten en in balans te brengen.

Iedereen heeft verschillende kanten in zich. Deze kanten worden ook wel 'subpersonen' genoemd (sub persoonlijkheden; Hal & Sidra Stone). Ze hebben allemaal hun eigen manier van denken, voelen en doen. Sommige subpersonen zijn belangrijk voor ons, anderen minder.

Soms zijn we ons niet bewust van bepaalde subpersonen. Dit kan gebeuren als we ze als kind hebben onderdrukt, omdat ze niet geaccepteerd werden door onze omgeving. Als we subpersonen onderdrukken, kunnen ze ons negatief beïnvloeden. We kunnen bijvoorbeeld last krijgen van stress, burn-out of depressie.

Voice Dialogue is een niet-oordelende manier om met subpersonen om te gaan. Ik help je om je subpersonen te leren kennen en te accepteren. Je leert om ze in balans te brengen, zodat je je beter kunt voelen en beter kunt functioneren. Het leidt tot bewustwording, het vergroten van zelfstandigheid en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Wil je weten of Voice Dialogue iets voor jou is? Neem dan contact met mij op.

Ik neem graag contact met je op!

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

TOP