Reiki volgens de Usui Shiki Ryoho methode

Reiki maakt onderdeel uit van mijn aangeboden therapie. Maar ook zonder specifieke klachten ben je welkom voor Reikibehandelingen.

Wat is Reiki?

Reiki is een natuurlijke geneeswijze uit Japan, waarin gewerkt wordt met energie overdracht via de handen. Reiki biedt ondersteuning bij ziekte, lichamelijke of emotionele klachten en helpt je terug in balans te komen. Ik werk met de oorspronkelijke Reiki methode genaamd ‘Reiki Usui Shiki Ryoho’.

Reiki en ontspanning

In het dagelijks leven hebben we vaak veel te doen. We werken, zorgen voor ons gezin, zijn actief in onze vrije tijd en hebben vaak nog andere verplichtingen. Dit kan ervoor zorgen dat we ons gestrest of overbelast voelen. Reiki kan helpen om te ontspannen en weer in balans te komen.

Herken jij je hierin?

  • Heb je last van vermoeidheid, slecht slapen of stress?
  • Zit je niet meer zo lekker in je vel?
  • Ervaar je een gevoel van toenemende prikkelbaarheid of onbalans?

Dan is Reiki iets voor jou

Reiki kan helpen om zowel fysiek als mentaal te ontspannen. Na een Reikibehandeling slaap je doorgaans dieper, wat kan bijdragen aan een betere nachtrust.

Ook zonder specifieke klachten ben je welkom voor Reiki. Het kan een moment voor jezelf zijn om te ontspannen en overbelasting te voorkomen.

Ik neem graag contact met je op!

Laat via onderstaand formulier je gegevens achter dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

TOP